Οροι χρήσης του site “ boukitsa ”

Το “ boukitsa ” είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην παροχή συνταγών και συμβουλών που αφορούν τη μεσογειακή διατροφή και ιδιαίτερα την κρητική κουζίνα. Το περιεχόμενό του παρέχεται δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση στους χρήστες του.

Οι συνταγές έχουν συγκεντρωθεί από νοικοκυρές και αφορούν παραδοσιακές συνταγές αλλά και συνταγές των νεώτερων χρόνων. Παρόλο που οι συνταγές έχουν ελεγχθεί διεξοδικά ωστόσο υπάρχει πάντα η πιθανότητα μερικές από αυτές να μην είναι πλήρεις ή απόλυτα σωστές με τον τρόπο που συντάχθηκαν. Σε περίπτωση που ανακαλύψετε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info @ intelearn . gr και προτείνετε τη διόρθωση. Επίσης, στην ίδια διεύθυνση, μπορείτε να μας στείλετε τις δικές σας συνταγές για να τις προσθέσουμε στο site και να τις κάνουμε προσιτές σε όλους.

Οι δημιουργοί του “ boukitsa ” βεβαιώνουν ότι καμία από τις συνταγές που εμφανίζονται σ' αυτόν τον ιστότοπο δε θα γίνει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλευσης αλλά θα προσφέρεται πάντα δωρεάν στους χρήστες του ιστοτόπου. Οι συνταγές που βρίσκονται στον ιστότοπο “ boukitsa ” μπορούν να τυπωθούν και να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες του δωρεάν.

Κάνοντας χρήση των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρει το “ boukitsa ” , βεβαιώνετε ότι:

  1. Καμία προσπάθεια δε θα γίνει η οποία θα αποδειχτεί βλαβερή για τον ιστότοπο “ boukitsa ” .
  2. Καμία προσπάθεια δε θα γίνει (νομική ή άλλη) εναντίον των δημιουργών του “ boukitsa ” .

Οι δημιουργοί του “ boukitsa ” έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια να εμφανίσουν τους δημιουργούς της κάθε συνταγής στο πεδίο "προέλευση" και καμία ηθελημένη προσπάθεια δεν έχει γίνει να υιοθετηθούν συνταγές άλλων. Σε περίπτωση που ο δημιουργός κάποιας των συνταγών κρίνει ότι η δημοσίευσή της προσβάλει τα πνευματικά του δικαιώματα, παρακαλούμε ας επικοινωνήσει μαζί μας και μπορούμε:

  1. να προσθέσουμε ένα σύνδεσμο στις συνταγές που εμφανίζουμε προς την προσωπική του σελίδα
  2. να του φτιάξουμε μία προσωπική σελίδα στην οποία θα αναφέρουμε στοιχεία σχετικά με το δημιουργό της συνταγής ή
  3. να αφαιρέσουμε τη συνταγή από τον ιστότποπο “ boukitsa ”.
To “ boukitsa ” και οι δημιουργοί του σας εύχονται καλή διασκέδαση και υπέροχες γευστικές απολαύσεις.