Τα ανοξείδωτα ή πήλινα τηγάνια και κατσαρόλες είναι τα πιο ενδεδειγμένα. Αν χρησιμοποιείτε αντικολλητικά σκεύη είναι καλύτερα να τα θερμαίνετε υπερβολικά και να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για το πλύσιμό τους.

Είναι καλό να αποφεύγονται οι κατσαρόλες αλουμινίου και χαλκού, γιατί αφήνουν τοξικές ουσίες στο φαγητό. Αν παρ' όλα αυτά, θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε μην αφήσετε το φαγητό μέσα στο σκεύος, αφού τελειώσει η διαδικασία παρασκευής του.

 

 

 

 

 

Συμβουλές