Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τις πατάτες, τις λιώνουμε, προσθέτουμε αλάτι, λίγο πιπέρι, το τυρί, το αυγό και λίγη φρυγανιά κοπανισμένη. 2. Πλάθουμε σε μπαλίτσες το μείγμα 3. Βουτάμε τους κεφτέδες σε χτυπημένο αυγό και μετά σε τριμμένη φρυγανιά και τους τηγανίζουμε. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
4 κουταλιά(-ές) Λάδι
1 κιλό(-ά) Πατάτες
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
100 γραμ. Τριμμένο τυρί
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
6 κουταλιά(-ές) Φρυγανιά θρυμματισμένη

 

Κεφτέδες με πατάτα (κροκέτες)