Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το μπούτι του αρνιού ή του κατσικιού, το χαράζουμε και γεμίζουμε τις σχισμές με αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. 2. Αλείφουμε το μπούτι με λάδι και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα καλά. 3. Το δένουμε με σπάγκο και το βάζουμε στο φούρνο να σιγοψήνεται για 3-4 ώρες. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
1,5 κιλό(-ά) Αρνί ή κατσίκι
4 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι

 

Αρνί ή κατσίκι στη λαδόκολλα