1. Πλένουμε και χαράζουμε σε δύο σημεία τα κολοκύθια. Τα κόβουμε σε κομμάτια.
2. Καθαρίζουμε το ψάρι, το αλατίζουμε και το βάζουμε σε πυρέξ.
3. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Τσιγαρίζουμε.
4. Όταν λίγο τσιγαριστεί το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες για να μαλακώσουν λίγο.
5. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ψάρι, προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό και λίγο πιπέρι και ψήνουμε το φαγητό σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθούν τα υλικά και να δέσει η σάλτσα. |