Περιγραφή
 
1. Κόβουμε τις πιπεριές και στρώνουμε τις μισές σ’ ένα ταψί. 2. Πλένουμε και καθαρίζουμε το ψάρι. 3. Πάνω από τις πιπεριές βάζουμε το ψάρι, και από πάνω τις υπόλοιπες πιπεριές. 4. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε με το λάδι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
1 κιλό(-ά) Ψάρι (συναγρίδα,φαγκρί, κολιό ή κέφαλο)
1 κιλό(-ά) Πιπεριά πράσινη
0,5 ποτήρι(-ια) Ελαιόλαδο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι

 

Ψάρι με πιπεριές