Περιγραφή
 
1. Πλένουμε τα ψάρια. Μπορεί να είναι σαρδέλα, μπαρμπούνι, γόπες, μαρίδα κ.λ.π. Τα αλατίζουμε και την λεμονίζουμε. 2. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 3. Όταν τελειώσει το τηγάνισμα, σερβίρουμε με λίγο μαϊντανό. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
1 κιλό(-ά) Ψαράκι μικρό
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
3 τεμάχιο(-α) Λεμόνι (-α)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι

 

Ψάρια τηγανητά