Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τα κάστανα με λίγο αλάτι αφού τα χαράξουμε σταυρωτά πάνω στη μύτη. Βάζουμε 15 κάστανα να βράσουν 15’ της ώρας. Τα ξεφλουδίζουμε ζεστά. 2. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη αλέθουμε τα βρασμένα κάστανα, λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. 3. Ενώνουμε όλα τα υλικά. 4. Τα βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν περίπου 1 ώρα ώστε να πλάθονται. 5. Φτιάχνουμε μπαλάκια βουτώντας τα χέρια μας σε λικέρ και τα περνάμε από την τρούφα. 6. Βάζουμε ξανά στο ψυγείο πριν το σερβίρισμα. 
 
Σχόλιο
 
Γίνονται περίπου 40 κομμάτια. Είναι πάρα πολύ νόστιμα και τόσο οι μεγάλοι όσο και τα παιδιά τρελαίνονται. 
 
Υλικά
--------------------
400 γραμ. Κάστανα καθαρισμένα
50 γραμ. Ζάχαρη άχνη
200 γραμ. Κουβερτούρα
75 γραμ. Φρέσκο βούτυρο
200 γραμ. Τρούφα σοκολάτας
όσο χρειαστεί Λικέρ

 

Τρουφάκια κάστανο