Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε και πλένουμε το συκώτι. Το κόβουμε σε κομμάτια, Τα αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε. 2. Το βάζουμε στο τηγάνι σε λίγο καυτό λάδι και το τηγανίζουμε. 3. Βγάζουμε το συκώτι και στο λάδι ρίχνουμε ξύδι και δενδρολίβανο. 4. Περιχύνουμε το συκώτι και σερβίρουμε. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
0,5 κιλό(-ά) Συκώτι
0,5 ποτήρι(-ια) Ελαιόλαδο
0,5 ποτήρι(-ια) Αλεύρι
1 ποτηράκι(-ια) κρασιού Ασπρο κρασί
1 κουταλιά(-ές) Ξύδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 κουταλιά(-ές) Δενδρολίβανο

 

Συκώτι σαβόρε