Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τα φασόλια σε αρκετό νερό μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε.Αφού ψηθούν τα αλατίζουμε. 2. Τα σερβίρουμε με ψιλοκομένο κρεμμύδι, μαϊντανό ψιλοκομένο και λάδι. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
0,5 κιλό(-ά) Φασόλια μαυρομάτικα
0,5 φλιτζάνι(-ια) Ελαιόλαδο
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
0,5 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι

 

Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα