Περιγραφή
 
1. Βάζουμε στο ψυγείο το προηγούμενο βράδυ το σιμιγδάλι μέσα στο γάλα. 2. Την επομένη προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά( τα χτυπημένα αυγά με τα τυριά) κάνοντάς τα ένα μείγμα. 3. Στη συνέχεια βουτυρώνουμε το ταψί και βάζουμε 3-4 φύλλα μπακλαβά βουτυρώνοντάς τα ένα-ένα, ρίχνουμε το μείγμα και το σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα. 4. Πριν το βάλουμε στο φούρνο τα ραντίζουμε με λίγο νερό. 5. Προθερμαίνουμε το φούρνο σε θερμοκρασία 200 βαθμών Κελσίου, και μετα ψήνουμε στους 170 βαθμούς. Αρχικά η θερμοκρασία πρέπει να είναι από κάτω και στο τέλος πάνω κάτω. Χρόνος ψησίματος ? ώρας περίπου. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
1280 ml Γάλα
160 γραμ. Σιμιγδάλι
80 γραμ. Βούτυρο
5 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
160 γραμ. Τυρί φέτα
80 γραμ. Παρμεζάνα
80 γραμ. Κεφαλοτύρι
1 πακέτο(-α) Φύλλο μπακλαβά

 

Τυρόπιτα με σιμιγδάλι