Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε με λεμόνι για να μην μαυρίσουν. 2. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. 3. Τις βάζουμε σε σαλατιέρα με λίγο από το ζουμί τους αν μας αρέσει. 4. Προσθέτουμε λαδόξυδο και ανακατεύουμε. Χρησιμοποιούμε λεμόνι αντί ξύδι αν θέλουμε. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
4 τεμάχιο(-α) Αγκινάρες
λίγο Αλάτι
4 κουταλιά(-ές) Λάδι
1 κουταλιά(-ές) Ξύδι

 

Αγκινάρες σαλάτα