Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τα πράσα και τα χοντροκόβουμε. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 2-3 λεπτά (αν θέλουμε) για να φύγει η σπριρτάδα τους. 2. Τα συρώνουμε και τα τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι. 3. Ρίχνουμε τα μάραθα, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ψηθούν. 4. Πριν τα κατεβάσουμε από τη φωτιά ανακατεύουμε το αλεύρι με το λεμόνι, τα περιχύνουμε και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση ακόμη. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
1 κιλό(-ά) Πράσο (-α)
0,5 ποτήρι(-ια) Ελαιόλαδο
1 ματσάκι(-ια) Μάραθο ψιλοκομμένο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 κουταλιά(-ές) Αλεύρι
2 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού

 

Πράσα με αλεύρι και λεμόνι