Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και κόβουμε το μοσχάρι σε μεγάλες μπουκιές. 2. Το τσιγαρίζουμε σε λάδι και ψιλοκομμένο κρεμμύδι. 3. Σβήνουμε με τα άσπρο κρασί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 4. Μαγειρεύουμε με 2 ποτήρια νερό μέχρι να ψηθεί το κρέας και να πήξει η σάλτσα. 5. Ανακατεύουμε το λεμόνι με το αλεύρι και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει 1-2 βράσεις και είναι έτοιμο. 
 
Σχόλιο
 
Μπορούμε να προσθέσουμε μανιτάρια προς το τέλος και να τα αφήσουμε να ψηθούν μαζί με το κρέας και μετά να ρίξουμε το αλεύρι με το λεμόνι. 
 
Υλικά
--------------------
1 κιλό(-ά) Μοσχάρι
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
2 τεμάχιο(-α) Λεμόνι (-α)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 κουταλιά(-ές) Αλεύρι
0,5 ποτήρι(-ια) Κρασί

 

Μοσχάρι λεμονάτο