Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη να ασπρίσει και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σουσάμι που μπαίνει εξωτερικά. Διαλύουμε τη σόδα στο πορτοκαλόζουμο. Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι. 2. Φροντίζουμε τη ζύμη να είναι μαλακιά και κάνουμε κουλουράκια σε σχήμα κάμπιας. 3. Τα βουτάμε στο σουσάμι με λίγη ζάχαρη για να κολλά στο ζυμάρι και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς στον αερόθερμο φούρνο έως ότου ροδίσουν. 
 
Σχόλιο
 
 
 
Υλικά
--------------------
1,3 κιλό(-ά) Αλεύρι
300 γραμ. Λάδι
300 γραμ. Ζάχαρη
1 ποτήρι(-ια) Χυμός πορτοκαλιού
1 ποτήρι(-ια) Χυμός λεμονιού
1 ποτηράκι(-ια) κρασιού Κονιάκ
1 πακέτο(-α) Μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι(-ια) Σόδα
1 κουταλιά(-ές) Κανέλλα τριμμένη
1 φλιτζάνι(-ια) Αμύγδαλα κοπανισμένα

 

Κουλουράκια νηστίσιμα