Προέλευση:
Μαρίκα Μαυραντωνάκη-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μανιτάρια. Μετά τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. 2. Βάζουμε σε ένα σκεύος μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη και λάδι. 3. Τοποθετούμε το σκεύος στη φωτιά και μόλις το σκόρδο ξανθύνει το αφαιρούμε αλλά δεν το πετάμε! 4. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι. 5. Σκεπάζουμε για πέντε λεπτά και μετά ανοίγουμε το καπάκι για να φύγει ο ατμός και το περιττό νερό. 6. Πριν τα κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το μαϊντανό και το σκόρδο, ανακατεύουμε και είναι έτοιμο. 
 
 
Υλικά
500 γραμ. Μανιτάρια
2 κουταλιά(-ές) Λάδι
1 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
λίγο Μαϊντανός
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Μανιτάρια με σκόρδο Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές