Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τις φλούδες επί 5 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσουν και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε μπουκάλι. 2. Βάζουμε στο ποτήρι το 1/3 χυμό και το υπόλοιπο νερό παγωμένο. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Διατηρείται στο ψυγείο και δεν κράτα πολύ (πίνεται σύντομα). 
Υλικά
1 ποτήρι(-ια) Νερό
2 ποτήρι(-ια) Ζάχαρη
1 ποτήρι(-ια) Χυμός λεμονιού
2 τεμάχιο(-α) Φλούδα λεμονιού
Επιστροφή Λεμονάδα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές