Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε το κρέας με τα μυρωδικά, την ρακή, κρασί και λάδι να μαριναριστούν για 3-4 ώρες. 2. Βάζουμε τα κάστανα με τη μαραθόριζα για 15 λεπτά να μαλακώσουν και ξεφλουδίζουμε. 3. Σοτάρουμε το κρέας στο ζεστό λάδι και ρίχνουμε όλη τη μαρινάτα, βάζουμε λίγο αλάτι, μαύρο πιπέρι και λίγο νερό. 4. Όταν βράσουν (ψηθούν) όλα, βάζουμε τα ξεφλουδισμένα κάστανα και βράζουμε για λίγα ακόμη λεπτά. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Αρνί ξεκοκαλισμένο
1 κιλό(-ά) Κάστανα
1 κομμάτι(-ια) Μαραθόριζα
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι κομμένο στα 4
λίγο Δενδρολίβανο
λίγο Θυμάρι
10 τεμάχιο(-α) Πράσινο πιπέρι σε κόκκους
2 φύλλο(-α) Δάφνη
1 ποτηράκι(-ια) κρασιού Τσικουδιά
1 ποτήρι(-ια) Κρασί
λίγο Λάδι
Επιστροφή Αρνί με κάστανα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές