Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Φτιάχνουμε μαρινάδα από 1 φλυτζάνι λάδι, 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο, δάφνη, μουστάρδα, πιπέρι και ρίγανη ή θυμάρι, ένα κομμάτι πορτοκαλόφλουδο. 2. Πλένουμε και κόβουμε το κρέας (το χοιρινό και το κοτόπουλο) σε μικρά κομμάτια. Το βάζουμε να μαριναριστεί από την προηγούμενη. 3. Την επόμενη το βάζουμε να μαγειρευτεί σε φαρδύ τηγάνι σκεπασμένο. Όταν προχωρήσει το ψήσιμο,. Θα προσθέσουμε αλάτι και όταν ψηθεί τελείως θα σβήσουμε με ρακή. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Χοιρινό κρέας
1 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
2 κουταλιά(-ές) Ξύδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
300 γραμ. Κοτόπουλο
0,5 φλιτζάνι(-ια) Ρακή
2 κομμάτι(-ια) Δάφνη
1 κουταλιά(-ές) Μουστάρδα σε σκόνη
1 κομμάτι(-ια) Φλοιός πορτοκαλιού
1 κουταλιά(-ές) Θυμάρι
Επιστροφή Τηγανιά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές