1. Φτιάχνουμε μαρινάδα από 1 φλυτζάνι λάδι, 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο, δάφνη, μουστάρδα, πιπέρι και ρίγανη ή θυμάρι, ένα κομμάτι πορτοκαλόφλουδο.
2. Πλένουμε και κόβουμε το κρέας (το χοιρινό και το κοτόπουλο) σε μικρά κομμάτια. Το βάζουμε να μαριναριστεί από την προηγούμενη.
3. Την επόμενη το βάζουμε να μαγειρευτεί σε φαρδύ τηγάνι σκεπασμένο. Όταν προχωρήσει το ψήσιμο,. Θα προσθέσουμε αλάτι και όταν ψηθεί τελείως θα σβήσουμε με ρακή. |