1. Πλένουμε και κόβουμε το χοιρινό κρέας σε μικρά κομμάτια, το αλατοπιπερώνουμε και το τσιγαρίζουμε με το λίγο λάδι.
2. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα χόρτα, τα αλατίζουμε και τα τσιγαρίζουμε το υπόλοιπο λάδι.
3. Φτιάχνουμε το ζυμάρι με αλεύρι, λάδι, νερό, χυμό λεμονιού και αλάτι και ανοίγουμε δυο φύλλα.
4. Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο, στρώνουμε τα μισά χόρτα, πάνω το κρέας και από πάνω τα υπόλοιπα χόρτα.
5. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο, ενώνουμε με το κάτω φύλλο κάνοντας ένα "συρίτι" στις άκρες, αλείφουμε με λάδι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (160 βαθμούς στον αερόθερμο φούρνο) για 1 ώρα περίπου. |