1. Πλένουμε το χοιρινό και το κόβουμε σε κομμάτια.
2. Ζεσταίνουμε το λάδι με το κρεμύδι σε μία κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας μέχρι να κοκκινίσει εξωτερικά για να κρατήσει τους χυμούς του εσωτερικά.
3. Σβήνουμε με το κρασί και μετά προσθέτουμε τις ντoμάτες και νερό να σκεπαστεί το κρέας. Το αφήνουμε να βράσει.
3. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνουμε και το κουνουπίδι πλυμένο και χωρισμένο σε μπουκέτα.
4. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου.. |