1. Πλένουμε το χοιρινό και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
2. Ζεσταίνουμε το λάδι με το κρεμμύδι σε μία κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας μέχρι να κοκκινίσει εξωτερικά για να κρατήσει τους χυμούς του εσωτερικά.
3. Προσθέτουμε τα ρεβύθια.. Προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται να σκεπαστούν και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ψηθούν.
4. Στο τέλος βάζουμε ντομάτα και αλάτι και αφήνουμε να βράσουν ώσπου να δέσει η σάλτσα.
5. Κλείνουμε το φαγητό προσθέτοντας τη ρίγανη και πάρει 1 - 2 βράσεις.. |