Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το αρνί ή το κατσίκι (μικρή κατσίκα) και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. 2. Ζεσταίνουμε το λάδι με το κρεμμύδι σε μία κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας μέχρι να κοκκινίσει εξωτερικά για να κρατήσει τους χυμούς του εσωτερικά. 3. Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε για μισή ώρα περίπου. 4. Ρίχνουμε το αλάτι, πιπέρι, δάφνη και τις πατάτες κομμένες "κυδωνάτες" και βράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα και να μαλακώσουν οι πατάτες. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Αρνί ή κατσίκι
1 κιλό(-ά) Πατάτες
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 φύλλο(-α) Δάφνη
Επιστροφή Αρνί ή κατσίκι με πατάτες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές