Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και κόβουμε το μοσχάρι μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε κατσαρόλα. 2. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες, τη δάφνη, τη κανέλλα, το λάδι και 1 ποτήρι νερό. 3. Το σκεπάζουμε, και το βάζουμε σε μέτριο φούρνο να ψηθεί 1,5 ώρα περίπου. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Αν θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα, μαγειρεύουμε το κρέας σε χύτρα για μισή ώρα και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (ντομάτες, λάδι και νερό). 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Μοσχάρι
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
0,5 κιλό(-ά) Ντομάτα(-ες) τριμμένη(-ες)
όσο θέλουμε Αλάτι
όσο θέλουμε Πιπέρι
1 φύλλο(-α) Δάφνη
1 ξυλάκι(-ια) Κανέλλα
Επιστροφή Μοσχάρι κοκκινιστό Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές