Προέλευση:
Μαρίκα Μαυραντωνάκη-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1. Ανακατεύουμε το τυρί, το πιπέρι, το σκόρδο, το λεμόνι, το ταμπάσκο, τη γούστερ σως, το χυμό κρεμμυδιού και το ξίδι. 2. Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα και το προηγούμενο μείγμα και ανακατεύουμε. 3. Προσθέτουμε λίγο νερό κρύο και το αλάτι. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Η σάλτσα με το πιπέρι συνοδεύει πολύ ωραία το μοσχάρι. 
Υλικά
1 κουταλάκι(-ια) Μαύρο πιπέρι σε κόκκους
1 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
1 ποτήρι(-ια) κρασιού Χυμός λεμονιού
1 ποτήρι(-ια) κρασιού Χυμός κρεμμυδιού
1 κουταλιά(-ές) Ξύδι
3 σταγόνα(-ες) Ταμπάσκο
1 κουταλάκι(-ια) Γούστερ σως
300 γραμ. Μαγιονέζα
ελάχιστο Αλάτι
2 κουταλιά(-ές) Νερό
2 κουταλιά(-ές) Τυρί τριμμένο
Επιστροφή Σάλτσα με πιπέρι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές