Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Αγοράζουμε ζύμη σφολιάτα ή φτιάχνουμε τη δική μας . 2. Σωτάρουμε τον κιμά με το λάδι και την πράσινι ψιλοκομμένη πιπεριά για 20-25 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κανέλλα. 3. Ανοίγουμε φύλλο, κόβουμε στρογγυλά κομμάτια με ένα ποτήρι, βάζουμε πάνω 1 κουταλάκι τυρί και 1 κουταλιά κιμά και φτιάχνουμε μικρές ημικυκλικές πίτες. 4. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 
 
 
Υλικά
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
0,5 ποτήρι(-ια) Γάλα
1 ποτήρι(-ια) Νερό
1 κουταλάκι(-ια) Αλάτι
1 κουταλάκι(-ια) Μπέικιν πάουντερ
800 γραμ. Αλεύρι
1 κιλό(-ά) Κιμάς
3 κουταλιά(-ές) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
λίγη Κανέλλα
150 γραμ. Τυρί τριμμένο
1 τεμάχιο(-α) Πιπεριά πράσινη
Επιστροφή Πιτάκια με κιμά και τυρί Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές