Προέλευση:
Μαρίκα Μαυραντωνάκη-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1.Αναμιγνύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο κρύο νερό. 2. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, τον κρύο ζωμό και αλάτι και πιπέρι. 3. Προσθέτουμε το ζεστό ζωμό και βράζουμε τη σάλτσα σε σιγανή φωτιά ή σε μπεν-μαρί ώσπου να πήξει ενώ την ανακατεύουμε. 4. Την αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και το λεμόνι. 
 
 
Υλικά
4 κουταλάκι(-ια) Κορν φλάουρ
3 τεμάχιο(-α) Κρόκος(-οι) αυγού(-ών)
1 φλιτζάνι(-ια) Κρύος ζωμός κρέατος
2 φλιτζάνι(-ια) Ζεστός ζωμός κρέατος
1 κουταλιά(-ές) Φρέσκο βούτυρο
1 ποτηράκι(-ια) κρασιού Χυμός λεμονιού
Επιστροφή Αυγολέμονο Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές