Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και κόβουμε το αρνίσ ή το κατσίκι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι, το κρεμμύδι, και το αλατοπίπερο. 2. Το αφήνουμε να ψηθεί σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει χωρίς καθόλου νερό. 3. Όταν ψηθεί το κρέας βάζουμε το χυμό ενός λεμονιού και ένα ποτήρι κρασιού άσπρο κρασί και το αφήνουμε να εξατμισθεί. 
 
 
Υλικά
1,5 κιλό(-ά) Κρέας (αρνί ή κατσίκι)
0,5 ποτήρι(-ια) Ελαιόλαδο
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού
1 κρασοπότηρο(-α) Ασπρο κρασί
Επιστροφή Αρνί ή κατσίκι με λεμόνι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές