Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το μπούτι του αρνιού ή του κατσικιού, το χαράζουμε και γεμίζουμε τις σχισμές με αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. 2. Αλείφουμε το μπούτι με λάδι και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα καλά. 3. Το δένουμε με σπάγκο και το βάζουμε στο φούρνο να σιγοψήνεται για 3-4 ώρες. 
 
 
Υλικά
1,5 κιλό(-ά) Αρνί ή κατσίκι
4 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Αρνί ή κατσίκι στη λαδόκολλα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές