Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το αρνί και το πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κρύβουμε μέσα του σκόρδο. 2. Επίσης προσθέτουμε κομμάτια φέτα και ντομάτα 3. Ψήνουμε για 2 ώρες περίπου. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Είναι καλύτερο να ψηθεί στη γάστρα για να μη στεγνώσει πολύ. Εάν το θέλουμε ξεροψημένο ξεσκεπάζουμε τη γάστρα όταν πια είναι ψημένο. 
Υλικά
1,5 κιλό(-ά) Αρνί
0,35 κιλό(-ά) Φέτα
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
2 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
2 κουταλιά(-ές) Ρίγανη
1 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
Επιστροφή Αρνί με φέτα και ντομάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές