Προέλευση:
Μαρίκα Μαυραντωνάκη-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε όλα τα χορταρικά, τα πλένουμε και τα χοντροκόβουμε. 2. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο μέχρι να μαραθούν. 3. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε επί 5 λεπτά. 4. Προσθέτουμε 2 λίτρα νερό, αλάτι και πιπέρι. 5. Όταν βράσουν τα περνάμε( μαζί με το ζουμί που έβρασαν) από το μύλο για να γίνουν πουρές. 4. Τα βάζουμε ξανά σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Τα αφήνουμε 3 λεπτά να βράσουν πριν τα σερβίρουμε. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Πράσο (-α)
3 τεμάχιο(-α) Καρότα
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
2 τεμάχιο(-α) Πατάτες
2 τεμάχιο(-α) Κολοκυθάκια
100 γραμ. Σέλινο
300 γραμ. Κρέμα γάλακτος
150 γραμ. Βούτυρο
30 γραμ. Αλεύρι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Σούπα κρέμα χορταρικών Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές