1. Πλένουμε το χοιρινό, το κόβουμε κομμάτια και το τσιγαρίζουμε με το λάδι.
2. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις.
3. Ρίχνουμε τις ντομάτες και το αφήνουμε να μισοψηθεί.
3. Καθαρίζουμε τα κυδώνια από τα κουκούτσια και τη φλούδα, τα κόβουμε σε φέτες και τα τηγανίζουμεμ ελαφρά. Στη συνέχεια, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα αλλά να φροντίσουμε να σκεπάζονται από τη σάλτσα.
4. Προσθέτουμε ζάχαρη (αν θέλουμε) και λίγο νερό και βράζουμε για περίπου μισή ώρα ακόμη. |