1. Κόβουμε το σέλινο σε κομμάτια, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό βράσει λίγο και το σουρώνουμε.
2. Κοκκινίζουμε ελαφρά το κρέας, που είναι κομμένο σε κομμάτια, με το λάδι και τα κρεμμύδια. Μετά από 5 λεπτά λίγο νερό και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί περίπου τρία τέταρτα της ώρας.
3. Βάζουμε στην κατσαρόλα και το σέλινο με το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζουμε το ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά. Δεν ανακατεύουμε το φαγητό με την κουτάλα αλλά κουνάμε μόνο λίγο την κατσαρόλα για να μην κολλήσει το κρέας.
4. Όταν μείνει μόνο με το λάδι του ρίχνουμε το αυγολέμονο και το φαγητό είναι έτοιμο. |