1. Τσιγαρίζουμε το λάδι με το χοιρινό κομμένο σε μέτρια κομμάτια.
2. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε 1-2 ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί περίπου μισή ώρα.
3. Βράζουμε τα πράσα σε λίγο νερό, που το χύνουμε στη συνέχεια, για 5 λεπτά. Έτσι γίνονται πιο ελαφριά.
3. Βάζουμε στην κατσαρόλα με το κρέας τα πράσα με τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό αν χρειάζεται, και σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθεί το φαγητό και να πήξει η σάλτσα. |