Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τα βλήτα (να κρατούν λίγο) σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. 2. Βάζουμε σε τηγάνι 1 κουταλιά λάδι, ρίχνουμε και 1 κρεμμύδι τριμμένο και το αφήνουμε να ροδίσει. 3. Ρίχνουμε τα βλήτα, τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε την τριμμένη φέτα. 4. Αφήνουμε να μαγειρευτούν λίγο, προσθέτουμε και λίγο τριμμένο πιπέρι και το φαγητό είναι έτοιμο. 
 
 
Υλικά
λίγο Αλάτι
0,5 κουταλιά(-ές) Πιπέρι
0,5 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
0,25 γραμ. Φέτα
2 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
1 κιλό(-ά) Βλήτα
Επιστροφή Βλήτα με φέτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές