Προέλευση:
Μαρίκα Μαυραντωνάκη-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια. 2. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βούτυρο να μαραθούν για περίπου 20 λεπτά. 3. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, 2 λίτρα νερό και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου μισή ώρα. 4. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει μια βράση η σούπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Μανιτάρια
100 γραμ. Φρέσκο βούτυρο
20 γραμ. Αλεύρι
500 ml Κρέμα γάλακτος
λίγο Αλάτι
λίγο Ασπρο πιπέρι
Επιστροφή Σούπα κρέμα μανιταριών Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές