Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το κουνέλι, το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και το τσιγαρίζουμε με το λάδι και το κρεμμύδι. 2. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για μισή ώρα. 3. Προσθέτουμε τις ντομάτες και 1 ποτήρι νερό και ψήνουμε το κουνέλι για άλλη μισή ώρα. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Συνοδεύεται ωραία με ρύζι . Αν θέλουμε πολύ κόκκινη τη σάλτσα θα πρέπει να προσθέσουμε πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό. Να δοκιμάζετε τη σάλτσα πριν κλείσετε το φαγητό. Μπορεί να χρειάζεται λίγη ζάχαρη γιατί είναι πολύ ξυνή. 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
0,5 ποτήρι(-ια) Κόκκινο κρασί
3 τεμάχιο(-α) Ντομάτα(-ες) τριμμένη(-ες)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 τεμάχιο(-α) Κουνέλι
Επιστροφή Κουνέλι κοκκινιστό Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές