Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Παίρνουμε φιλέτα κοτόπουλου και χωρίς να τα κόψουμε, τα μαρινάρουμε σε λάδι, κρασί, μουστάρδα, δάφνη, ρίγανη, χυμό 1 πορτοκαλιού, καρότα κομμένα σε ροδέλες, κρεμύδι ψιλοκομένο, αλάτι, πιπέρι και 1 κουταλάκι μέλι. 2. Την επόμενη ημέρα το ρίχνουμε στη γάστρα με τη μαρινάδα και το ψήνουμε στο φούρνο για 1,5 περίπου ώρα. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Μπορούμε να προσθέσουμε και μανιτάρια κομμένα σε φέτες. Αντί για φιλέτα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παϊδάκια κοτόπουλου που λατρεύουν τα παιδιά. 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Κοτόπουλο
0,5 ποτήρι(-ια) Κρασί
1 κουταλιά(-ές) Ρίγανη
3 κουταλιά(-ές) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 κουταλάκι(-ια) Μέλι
3 τεμάχιο(-α) Καρότα
1 τεμάχιο(-α) Χυμός πορτοκαλιού
1 κουταλάκι(-ια) Μουστάρδα
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
2 φύλλο(-α) Δάφνη
Επιστροφή Κοτόπουλο στη γάστρα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές