1. Κόβουμε τον λαγό κομμάτια και από την προηγούμενη μέρα τον αφήνουμε να μείνει μέσα σε μαρινάδα που φτιάχνουμε με κρασί, κρεμμύδια ψιλοκομένα, σκόρδο, δαφνόφυλλα, γαρύφαλλα και πιπέρι.
2. Την επομένη ανασύρουμε το λαγό από τη μαρινάδα και τον τσιγαρίζουμε στο λάδι.
3. Ρίχνουμε στο τηγάνι το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε και τη μαρινάδα μέσα στην οποία είχαμε το λαγό.
4. Προσθέτουμε αλάτι και κύμινο και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί. |