Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Κόβουμε τον λαγό κομμάτια και από την προηγούμενη μέρα τον αφήνουμε να μείνει μέσα σε μαρινάδα που φτιάχνουμε με κρασί, κρεμμύδια ψιλοκομένα, σκόρδο, δαφνόφυλλα, γαρύφαλλα και πιπέρι. 2. Την επομένη ανασύρουμε το λαγό από τη μαρινάδα και τον τσιγαρίζουμε στο λάδι. 3. Ρίχνουμε στο τηγάνι το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε και τη μαρινάδα μέσα στην οποία είχαμε το λαγό. 4. Προσθέτουμε αλάτι και κύμινο και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Λαγός
1 ποτήρι(-ια) Κόκκινο κρασί
2 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
2 τεμάχιο(-α) Δάφνη
2 τεμάχιο(-α) Γαρύφαλλο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
λίγο Κύμινο
2 κουταλιά(-ές) Αλεύρι
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
Επιστροφή Λαγός κρασάτος Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές