Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε μερίδες. Το κοκκινίζουμε σε κατσαρόλα με λίγολάδι. 2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο και σε 5 λεπτά ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί. 3. Όταν ψηθεί, σβήνουμε τη φωτιά και ετοιμάζουμε το αυγολέμονο: χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, λίγο ζουμί από την κατσαρόλα και όλο το μείγμα το ρίχνουμε πάνω στο κοτόπουλο. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Κοτόπουλο
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 ματσάκι(-ια) Ανιθος ψιλοκομμένος
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
2 τεμάχιο(-α) Λεμόνι (-α)
1 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
Επιστροφή Κοτόπουλο με άνιθο και αυγολέμονο. Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές