Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και καθαρίζουμε το ψάρι, το κόβουμε φέτες και το αλατίζουμε. 2. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το λάδι με τα κρεμμύδια και το σκόρδο, ρίχνουμε το κρασί, τη ντομάτα, αλατοπίπερο, την κανέλλα, τα δαφνόφυλλα και λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 20 λεπτά. 3. Ρίχνουμε και το ψάρι και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Ψάρι μεγάλο
0,5 κιλό(-ά) Κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 τεμάχιο(-α) Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
3 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες) ψιλοκομμένη (-ες)
1 κρασοπότηρο(-α) Κόκκινο κρασί
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 ξυλάκι(-ια) Κανέλλα
2 τεμάχιο(-α) Δάφνη
Επιστροφή Ψάρι με κρασί και ντομάτα στη κατσαρόλα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές