Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια - καλύτερα τα πιο μικρά ή ακόμα καλύτερα κουτσομούρες (αφαιρούμε εντόσθια, σπάραχνα και λέπια). 2. Τα αλατίζουμε και τα λεμονίζουμε. 3. Τα τηγανίζουμε σε καφτό λάδι. 4. Τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. 5. Στο λάδι του τηγανιού ρίχνουμε δενδρολίβανο και ξύδι. 6. Ρίχνουμε το λάδι πάνω από τα μπαρμούνια και τα σερβίρουμε. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Μπαρμπούνια
όσο χρειαστεί Λάδι για τηγάνισμα
1 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού
λίγο Αλάτι
λίγο Δενδρολίβανο
1 κουταλιά(-ές) Ξύδι
Επιστροφή Μπαρμπούνια σαβόρε Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές