Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το ψάρι και το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι να τσιγαριστεί και από τις δυο πλευρές. 2. Το ανασύρουμε και βάζουμε το κρεμμύδι, το τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε το σκόρδο, τη ντομάτα, το μαϊντανό. 3. Βράζουμε 10 λεπτά και τοποθετούμε και τον Ορφό πάνω στη σάλτσα. 4. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Ροφός σε φέτες
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 τεμάχιο(-α) Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
0,5 κιλό(-ά) Ντομάτα(-ες) τριμμένη(-ες)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός
Επιστροφή Ορφός με ντομάτα (Ροφός) Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές