Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν πάνω από μέτρια φωτιά. Δε βάζουμε καθόλου νερό. Μ’ ένα ξύλινο κουτάλι το γυρίζουμε. Θα είναι έτοιμο όταν πάρει το χρώμα της καραμέλας (ένα γλυκό καφέ). 2. Βρέχοντας την παλάμη μας με κρύο νερό θα το απλώσουμε σε ένα ταψί. 3. Γρήγορα γρήγορα το χαράζουμε όσο είναι ακόμη ζεστό. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Δεν καθυστερούμε να χαράξουμε το παστέλι γιατί κρυώνει γρήγορα και τότε δεν κόβεται. 
Υλικά
1 φλιτζάνι(-ια) Μέλι
1 φλιτζάνι(-ια) Σουσάμι
0,5 φλιτζάνι(-ια) Αμύγδαλα
Επιστροφή Παστέλι της Λιλής Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές