Προέλευση:
Μαρίκα Μαυραντωνάκη-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1. Τηγανίζουμε τις ρέγκες με το λάδι και αφού τις βγάλουμε από το τηγάνι ρίχνουμε μέσα τις ελιές. 2. Καθώς τηγανίζονται οι ελιές παίρνουν τη μυρωδιά της ρέγκας και ταυτόχρονα φουσκώνουν. 3. Σερβίρουμε τις ρέγκες γαρνιρισμένες με τις ελιές. Μπορούμε, αν θέλουμε, να κόψουμε τις ελιές στη μέση και να αφαιρέσουμε το κουκούτσι. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Χειμωνιάτικο φαγητό και μεζές που συνηθίζεται στα χωριά του Μυλοποτάμου. 
Υλικά
2 τεμάχιο(-α) Ρέγγα
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
100 γραμ. Σταφιδολιές
Επιστροφή Τηγανιτές ρέγκες με Σταφιδολιές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές