1. Καθαρίζουμε τα χόρτα και τα πλένουμε πολύ καλά.
2. Στη συνέχεια τα ζεματάμε λίγο και τα στραγγίζουμε.
3. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα κρεμμύδια με το λάδι, προσθέτουμε μια στρώση χόρτα, τοποθετούμε πάνω τους το ψάρι καθαρισμένο και πάνω στο ψάρι στρώνουμε πάλι χόρτα.
4. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και το χυμό των λεμονιών ή τις ντομάτες αλεσμένες και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Όταν πιουν τα υγρά τους και μείνουν με το λάδι είναι έτοιμα. |