Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε τα ψάρια τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα βάζουμε στη σχάρα. Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν, ενώ κατά τη διάρκεια του ψησίματος τα γυρνάμε και από τις δυο πλευρές και τα αλείφουμε με λάδι. 2. Τα σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα με φέτες λεμονιού και κομματάκια μαϊντανού και ένα μπολ με λαδολέμονο χτυπημένο. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Μπαρμπούνια
0,5 ποτήρι(-ια) Ελαιόλαδο
λίγο Αλάτι
2 τεμάχιο(-α) Λεμόνι (-α)
1 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός
Επιστροφή Ψάρια στη σχάρα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές