Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και κόβουμε το σπανάκι. 2. Το σωτάρουμε σε λίγο λάδι να μαραθεί και να ψηθεί μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι. 3. Προσθέτουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε έως ότου γίνει διαφανές. 4. Τότε ρίχνουμε 3 φλυτζάνια βραστό νερό, αλάτι και λίγο πιπέρι. 5. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά μέχρι να πιεί το νερό και προσθέτουμε λίγο μοσχοκάρυδο και το τριμμένο τυρί. Σερβίρουμε όπως είναι ζεστό. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Το τυρί μπορεί να είναι κεφαλοτύρι αλλά και παρμεζάνα. Η συνταγή είναι αρκετή για 2 άτομα. 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Σπανάκι
3 φλιτζανάκι(-ια) Ρύζι καρολίνα
λίγο Μοσχοκάρυδο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 φλιτζάνι(-ια) Τυρί τριμμένο
Επιστροφή Ρυζότο με σπανάκι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές