Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το χταπόδι καλά και αφαιρούμε το στόμα, τα μάτια, το στομάχι και το μελάνι. Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και το βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πιεί αρκετό από το ζουμί του και να μαλακώσει. 2.Το ανασύρουμε, το αλείφουμε με λάδι και το ψήνουμε στα κάρβουνα γυρίζοντάς το για 15 λεπτά. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Το χταπόδι δεν θέλει αλάτι. 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Χταπόδι
όσο χρειαστεί Λάδι
Επιστροφή Χταπόδι στα κάρβουνα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές