Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια. 2. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια στο λάδι και προσθέτουμε τα καλαμάρια. 3. Τσιγαρίζουμε για 10 λεπτά και ρίχνουμε τις ντομάτες, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. 4. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Δοκιμάζουμε και αν η σάλτσα είναι ξινή, προσθέτουμε λίγη ζάχαρη (με προσοχή). 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Καλαμάρια
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός ψιλοκομμένος
3 τεμάχιο(-α) Ντομάτα(-ες) τριμμένη(-ες)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Καλαμάρια με ντομάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές